×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Ninjas In Pyjamas överkörda av världsettan: "Utplånade"

1
Svenskarna räckte inte till i torsdagens ESL Pro League-omgång.
Svenskarna hade ingen stark dag i torsdagens ESL Pro League-omgång. Både Ninjas in Pyjamas och Isak "isak" Fahléns Gamerlegion förlorade sina gruppspelsmatcher mot Movistar Riders och Team Vitality.

Gamerlegion var först ut för dagen och förlorade sitt möte med Movistar Riders huvudsakligen spanska femma med 0-2 efter förluster på Anubis (12-16) och Ancient (16-19). Resultatet innebär att Movistar Riders, som klev in i grupp A som gruppens lägst rankade lag, säkrat en slutspelsplats i tävlingen.

Senare på kvällen var det NIP:s tur att ta sig an världsettan Vitality. Tyvärr lyckades svenskarna inte bjuda på något större motstånd för de regerande Major-mästarna och matchen slutade med en 0-2-förlust för ninjorna. "Utplånade", konstaterade Fredrik "REZ" Sterner resultatet i ett inlägg på X efter matchen.


För de svenska spelarna väntar nu fler matcher under fredagen. Gamerlegion och isak är återigen först ut och får möta Astralis på fredagen klockan 16:00. Vid 19:30 spelar sedan Ninjas In Pyjamas mot Furia Esports.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..