×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Drömstart för svenskarna i ESL Pro League — NIP vann övertygande mot Astralis

1
Fredrik "REZ" Sterner var bäste svensk på servern när Ninjas In Pyjamas tryckte dit danskarna.
Det blev en riktig drömstart för de svenska spelarna i ESL Pro League-gruppspelet. Först vann Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion sin öppningsmatch mot Grayhound Gaming med 2-0 och senare på onsdagskvällen besegrade Ninjas in Pyjamas sina danska rivaler Astralis med samma siffror.

För NIP innebär vinsten mot Astralis att laget fick sin hämnd efter den snöpliga förlusten mot danskarna under IEM Cologne tidigare i säsongen. Svenskarna såg betydligt piggare ut den här gången och vann både Ancient (16-10) och Inferno (16-11) tillsynes bekvämt.

För NIP och isak innebär onsdagens resultat att de båda lagen fortsätter i grupp A:s upper bracket med matcher på torsdagen. Återigen är det isak som är först ut på torsdagen då Gamerlegion ställs mot Movistar Riders medan Ninjas In Pyjamas får möta världsettan Team Vitality i sin nästa match.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..