×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

James Banks kritiserar Ukrainas beslut: "En extrem besvikelse"

1
CS-profilen tycker att Ukrainas landslag borde fortsatt spela i världsmästerskapen.
När det internationella esportförbundet IESF åter välkomnade Ryssland som fullvärdig medlem valde Ukrainas landslag att lämna det pågående världsmästerskapet i protest. Det beskedet kritiseras nu av CS-profilen James Banks.

I en intervju med den ukrainska nyhetssajten Players säger britten, som själv är bosatt i Ukraina, att han tycker att det är en "extrem besvikelse" att det ukrainska landslaget drar sig ur tävlingen. Banks tycker själv att laget kunde fortsatt spela då det inte är några ryska deltagare med i tävlingen och sedan bojkotta efteråt.

— De hade en fantastisk chans att vinna och visa styrkan hos de ukrainska spelarna på världsscenen. Att bojkotta nu ger mindre synlighet till Ukraina än att låta dem tävla och bojkotta efteråt. Det här beslutet är meningslöst, säger han.

— Att visa det ukrainska folkets hängivenhet, skicklighet och engagemang under kriget är inspirerande och motiverande för folket i Ukraina. Ta inte bort det, döda inte hoppet, döda inte framgång, visa världen på bästa möjliga sätt vad Ukraina kan göra på världsscenen.

Även om Banks tycker att det ukrainska förbundets beslut är fel är han tydlig med att han också motsätter sig IESF:s Ryssland-beslut.

— Jag håller inte med om detta beslut, det får mig att vilja spy och länderna som röstade borde skämmas, säger han.

Världsmästerskapen i Counter-Strike pågår över helgen och avgörs med finaler på söndag.

Artikelbild: Pressbild/Weplay

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..