×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk klar för IEM Sydney — NIP utslagna av Betboom

1
Sveriges just nu bästa AWP-spelare har kvalat till IEM Sydney.
Det stängda IEM Sydney-kvalet blev en riktig succé för Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks. Under torsdagskvällen säkrade laget en plats i huvudturneringen efter att ha vunnit sin tredje raka match i kvalturneringen.

Den tredje segern kom mot svenskägda 9INE och matchen slutade 2-0 till Apeks. Segern satt långt inne och bägge kartorna avgjordes först efter övertid i Apeks favör. Apeks tidigare segrar i kvalet kom mot knasigT (2-0) och BetBoom (2-1).

Sämre gick det för svenskarna i Ninjas in Pyjamas. Efter att laget vunnit en tight match mot OG förlorade NIP mot just BetBoom i lagets andra match under torsdagskvällen med 0-2 i kartor. Förlusten innebär att NIP slutar på en fjärdeplats i kvalet vilket inte räcker till avancemang.

Mötet med BetBoom avgjordes av två svaga CT-instaser på Overpass och Ancient. Sammanlagt vann NIP bara åtta rundor som försvarande lag över de två kartorna som båda slutade 16-10 i BetBooms favör.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..