×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus känner sig inte helt tillbaka än: "Engelskan kommer inte naturligt"

1
Hampus "hampus" Poser pratar om kvalet till Intel Extreme Masters Sydney, svensklaget knasigTs prestation och hur det är att vara tillbaka.
Under spelarpausen kom Hampus "hampus" Poser tillbaka till Ninjas in Pyjamas. Det blev en stark start när laget säkrade en direktplats i Blast Premier Fall Finals efter en imponerande vinst mot Team Vitality. I Intel Extreme Masters Cologne gick det inte lika bra, de tog sig ur play-in men fick lämna turneringen efter två raka vinster i gruppspelet.

Nästa vecka startar NIP sin grupp i ESL Pro Leauge men innan det kommer de att spela ett viktigt kval. Detta till Intel Extreme Masters Sydney. NIP-ledarens förväntning är att de ska ta sig genom kvalet.

— Asså det är egentligen inte så viktigt skulle jag säga. Det är ingen Major eller någon superstor turneringen som till exempel Katowice eller Cologne. Klart man vill kvala men det är inget speciellt skulle jag säga. Så tankarna är väl att jag förväntar mig att vi ska kvala men man vet aldrig vad som händer online, man kan förlora mot alla.

Ninjas in Pyjamas är inte det enda svensklaget i det stänga kvalet till IEM Sydney. Ett lag som överraskade alla och tog sig genom det öppna kvalet var knasigT. Detta ser hampus som något positivt.

— Faktiskt inte haft någon koll på dem alls. Såg dem kvala såklart men har ingen aning hur bra spelarna eller laget är. Men kul att se lite svenskar vinna öppna kval igen! Det var några år sen man såg ett Passions eller Japaleno spela de flesta stängda kvalen så det är ett bra tecken för svensk CS!

hampus har nu varit tillbaka till NIP i över en månad. Men han känner sig inte helt tillbaka ännu.

— Skulle inte säga 100 procent än. Det är mycket nytt. Nya röster och calla på nytt språk. Engelskan kommer inte naturligt än i de stressiga situationerna. Man måste stanna upp och översätta i huvudet och sen calla och då kan det vara en sekund försent. Så skulle säga att jag kanske är på ungefär 60-70%

Ninjas In Pyjamas startar sin resa i Intel Extreme Masters Sydney nu på onsdag, 23 augusti. De ställs i sin första match mot 1WIN klockan 15:30.



Artikelbild: Stefan Romare

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..