×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

virree efter kvalbragden: "Långtifrån helt nöjd"

1
Victor "virree" Bäckström tror att knasigT kan göra bra ifrån sig i det stängda IEM Sydney-kvalet.
Under helgen stod det svenska mixlaget knasigT för en ordentlig kvalskräll när laget lyckades vinna ett av de öppna kvalen till miljonturneringen IEM Sydney. I en intervju med Fragbite berättar Victor "virree" Bäckström om bedriften och lagets förhoppningar inför nästa veckas stängda kvalspel.

Först och främst, grattis till vinsten i IEM Sydney-kvalet! Kan du beskriva känslan när ni insett att ni vunnit kvalet?
"Tack så mycket! Självklart känns det bra att ha vunnit kvalet men jag märker på alla i laget att man fortfarande är långtifrån helt nöjd. För att vi ska bli helt nöjda så måste vi kvala till Sydney också och det hade varit en dröm för oss alla."

Det var nog ingen som på förhand hade gissat att ni skulle gå hela vägen och vinna kvalet. Trodde ni själva det inför kvalet?
Haha njaaa, det är ett riktigt svårt kval med otroligt många bra lag med. Men att vi skulle kunna gå långt, det trodde jag absolut."

Efter vinsten har flera stora profiler uppmärksammat er insats. Hur känns det att bli hyllad av legendarer som Emil "HeatoN" Christensen och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund?
"Skitkul att de tyckte om vad de såg från oss och hejade på. Även om det bara varit ett kval så har man verkligen fått känna på stor support från många de senaste dagarna, mer än vad vi trott."

De senaste månaderna har ni i knasigT ställt upp i flera olika öppna kval och gjort bra ifrån er. Kan du berätta lite om vad knasigT är för satsning? Tränar ni tillsammans organiserat eller är ni en ren mix?
"Vi i knasigT är just nu en mix där vi alla är riktigt bra kompisar och vi tycker om att spela med varandra. Vi spenderar väldigt mycket tid med varandra genom att spela pugs, snacka CS och bara hänga allmänt. Så vår kemi klickar väldigt bra."

Det stängda kvalet drar igång nästa vecka och ni kan då få möta storlag som NIP och OG. Hur går tankarna om era chanser i det stängda kvalet? Har ni något drömlag som ni skulle vilja möta?
"Vi kommer gå in som vanligt med självförtroende i matcherna. Personligen spelar det absolut ingen roll för mig vilka vi möter, men jag har sett lite på sociala medier att folk hade velat se oss möta NIP så det hade väl varit en rolig matchup. Men jag tror absolut att vi kommer göra bra ifrån oss i det stängda kvalet."

Hur kommer era förberedelser att se ut inför nästa vecka? Tror du att ni kan skrälla och ta er vidare till huvudturneringen också?
Eftersom vi är en mix så har vi inte suttit och praccat, men inför det stängda kvalet så kommer vi nog förbereda lite. Absolut tror jag vi kan gå vidare, jag vet hur skickligt folk jag spelar med och vilken kemi vi haft. Jag har höga förhoppningar."

Hur ser framtidsplanerna ut för knasigT efter nästa veckas stängda kval? Finns det tankar om att fortsätta spela tillsammans även om ni inte skulle ta er till IEM Sydney?
"Det är faktiskt något jag inte har koll på just nu. Vi är en mix med bra kompisar och vi får se hur långt det kan ta oss i kvalet, förhoppningsvis hela vägen till Australien."

Något annat du vill tillägga?
"Stort tack för all support vi fått än så länge. HEEEELA VÄGEN NU!"

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..