×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LNZ hyllar svenska talangen: "Ung, hungrig och bra attityd"

1
I en intervju med Fragbite öser Linus "LNZ" Holtäng lovord över sin nya lagkamrat Simon "Yxngstxr" Boije.
Efter två år i Ninjas in Pyjamas där det blev spel i både akademi- och huvudlaget presenterades Linus "LNZ" Holtäng i juli som Sangal Esports nya in-game leader. Efter ett par veckor i laget har den svenska 20-åringen kommit tillrätta och bland annat hunnit med att besegra det svenska storlaget Eyeballers i onlineturneringen CCT Central Europe Series.

— Det känns jättebra att vara en del av av Sangal med allt från spelarna och organ. Jag känner mig jättevälkomnad av alla och klickar bra med alla i laget, säger LNZ i en intervju med Fragbite.

Kort efter att LNZ presenterats för laget signade Sangal ytterligare en svensk i form av Simon "yxngstxr" Boije, en spelare som LNZ är imponerad av.

– Det känns bra att spela med Yxngstxr. Han var precis det vi sökte, någon som är ung, hungrig, och har en bra attityd till lagspel och är villig att lära sig. Det är exakt det jag som ledare vill ha från en ung spelare, säger han.

– Det medför även motivation till de äldre som ser vad den nya spelaren kan göra. Han har också mycket bättre kommunikation än många spelare jag spelat med i den svenska scenen.

Även om Sangal besegrade Eyeballers i CCT CE-gruppspelet blev det inget slutspel den här gången för laget. LNZ avslöjar dock att laget satt höga mål inför hösten och hoppas nå betydligt längre framöver.

— Sedan vi fick in Yxngstxr har vi satsat stenhårt och lägger ner jättemycket tid för att kunna nå våra mål vilket är att kunna kvala till något tier 1-event och komma långt i CCT-turneringarna, säger LNZ.

Under veckan kvalar Sangal till nästa upplaga av CCT North Europe Series med matcher på både torsdagen och fredagen. Laget har också en plats i nästa säsong av ESL Challenger League som drar igång i början av oktober.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..