×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Platt fall för svenskarna i CCT CE-gruppspelet

1
Varken Eyeballers eller Sangal Esports lyckades knipa en slutspelsplats i onlineturneringen.
Det är färdigspelat i CCT Central Europe Series för både Eyeballers och Sangal Esports svenska duo Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije. Under tisdagen förlorade lagen sina avgörande gruppspelsmatcher i turneringens gruppspel vilket innebär att de båda är utslagna.

Sangal var först ut och laget åkte på en klar 0-2-förlust mot iNations tidigare femma. Svensklaget inledde med att förlora sitt eget kartval Ancient med 5-16 och föll därefter på Inferno med siffrorna 10-16.

Eyeballers match mot Team Endpoint blev desto jämnare. Britterna vann Vertigo med 16-14 men svenskarna kvitterade efter ett övertidsdrama på Inferno som slutade 22-20 till Eyeballers.

Avgörandet på Ancient blev sedan en mer ensidig historia i Endpoints favör och kartan slutade 16-8 till det brittiska laget. Inhopparen Ludvig "HEAP" Alonso, som agerade tillfällig ersättare för Robin "flusha" Rönnquist i Eyeballers, stod för flest kills av alla svenskar på servern.

Nästa vecka drar slutspelet i tävlingen igång. Från svenskt håll är det bara Niclas "PlesseN" Plessen som deltar. 25-årige PlesseN är registrerad att spela för Into The Breach som fått en direktinbjudan till slutspelet.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Champion of Champions Tour/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..