×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

phzy petas i Sangal — trots bäst stats i laget: "Utan resultat måste något förändras"

1
Den utlånade Ninjas In Pyjamas-spelaren får göra plats för en ny AWP-spelare.
Love "phzy" Smidebrant bänkas i Sangal Esports. Det meddelade organisationen genom ett inlägg på Twitter under söndagen.

Den utlånade Ninjas in Pyjamas-spelaren får göra plats för den tyska 24-åringen Max "PANIX" Hangebruch som tar över AWP-platsen i laget. Draget kommer något oväntat då phzy varit en av de mer tongivande spelarna i Sangals femma under våren.

"Tyvärr slutade det så här, utan resultat måste något förändras. Sammantaget tycker jag att de senaste månaderna med Sangal har varit okej, vi kvalificerade oss till några stora turneringar och tog oss nästan till Majorn förra året", skriver phzy i ett uttalande på Twitter.

"Den senaste tiden har vi inte alls fått de resultat vi ville ha, och jag håller med om att det behövdes en förändring. Jag har lärt mig mycket under min begränsade tid här. Det har varit en bra period i min karriär och jag uppskattar mina tidigare lagkamrater, personalen och Sangals fans för att de fick mig att känna mig välkommen", fortsätter han.

phzy anslöt till Sangal på lån i augusti förra året och laget har sedan dess bjudit på blandade resultat. Under hösten uppmärksammades laget internationellt efter att ha slutat på en delad tredjeplats i Blast Premier Showdown efter att ha besegrat BIG i turneringens kvartsfinal.

Den svenska AWP-talangen skrev på för Ninjas In Pyjamas i början av 2021 och har representerat såväl NIP:s huvudlag som akademilaget Young Ninjas.


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..