×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LNZ och Yxngstxr inbjudna till stängda CCT NE-kvalet — här är alla svenskar som deltar

1
Sangal Esports var det enda svensklaget som fick en direktinbjudan till det stängda kvalet.
Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boijes lag Sangal Esports är ett av 12 lag som får en direktinbjudan till den stängda kvalfasen till onlineturneringen CCT North Europe Series. Det meddelade turneringsarrangören under måndagskvällen.

Förutom Sangal är det tre andra lag som deltar i kvalet med någon svensk spelare i femman. Det enda helsvenska laget som deltar är Desenchantee som tog en plats i genom de öppna kvalen. Från det öppna kvalet säkrade också svenskarna Marcus "gsus" Peltokorpi och Jonas "TiiREX" Gunnarssons lag Oreshkins samt Joel "joel" Holmlunds lag BenchedHeroes en plats i det stängda kvalet.

Det stängda kvalet till tävlingen spelas under veckan med start på tisdagen. Totalt går fyra lag vidare till huvudtävlingen vars gruppspel är schemalagt att spelas med start nästa vecka.

Artikelbild: Pressbild/Sangal Esports och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..