×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HEAP hoppar in i Eyeballers – ersätter flusha

1
Den före detta Dignitas-spelaren kliver in i Eyeballers för att ersätta Robin "flusha" Rönnquist.
När Eyeballers spelar sin avgörande gruppspelsmatch i CCT Central Europe Series ikväll gör man det med Ludvig "HEAP" Alonso istället för Robin "flusha" Rönnquist. I ett inlägg på Twitter skriver organisationen att flusha inte är tillgänglig och att man därför valt att plocka in HEAP.

Det är inte första gången som HEAP agerat stand-in för Eyeballers. I juni hoppade riflern in i laget under en CCT North Europe Series-match mot 500.

Varför flusha inte är tillgänglig för spel och hur länge som HEAP ska ersätta honom framgår inte av Eyeballers inlägg men det är inte första gången som laget tvingats använda en stand-in i CCT CE-gruppspelet. I lagets seger mot Nexus Gaming hoppade lagets coach Fredrik "slap" Junbrant in under den sista kartan för att ersätta Peppe "Peppzor" Borak.

HEAP har stått utan proffskontrakt sedan Dignitas valde att bryta med sin helsvenska femma förra sommaren. Kort därpå provspelade han för Fnatic men blev inte erbjuden något kontrakt.

Matchen mellan Eyeballers och Nexus Gaming är schemalagd att spelas klockan 18:30.

Eyeballers ställer upp med följande femma:
Jesper "JW" Wecksell
Casper "SHiNE" Wennerberg
Anton "Sapec" Palmgren
Peppe "Peppzor" Borak
Ludvig "HEAP" Alonso (stand-in)


Artikelbild: Kalle Strömgren och Kim Andersson
Videokälla: Republeague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..