×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ödesmatcher väntar för alla svenskar i CCT CE

1
Både Eyeballers och Sangal Esports har kniven mot strupen i CCT CE-gruppspelet.
Under veckan som gått har fyra av fem omgångar i gruppspelet av onlineturneringen CCT Central Europe Series spelats. För svensk del har det bjudits på blandade resultat och nu väntar avgörande gruppspelsmatcher för både Eyeballers och svensklaget Sangal Esports.

Eyeballers inledde gruppspelet tungt och åkte på två raka förluster — först mot Sangal och sedan mot ukrainska B8. Lagets har dock kämpat sig tillbaka i tävlingen och vunnit sina två senaste matcher mot Mouz NXT och Nexus Gaming.

Sangal, med svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i femman, hade chansen att säkra en plats i slutspelet redan under måndagen men förlorade även de mot B8.

I de avgörande gruppspelsmatcherna ställs Sangal mot den serbiska femma som tidigare spelade för iNation medan Eyeballers möter det brittiska laget Team Endpoint. Sangal är först ut klockan 15:30 och Eyeballers match är schemalagd att spelas klockan 18:30.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..