×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Klart: Svenska storlöftet provspelar för Fnatic – debuterar i Fnatic-tröjan imorgon

1
Ludvig "HEAP" Alonso provspelar som Fnatics femte spelare.
Dignitas svenska storlöfte Ludvig "HEAP" Alonso får chansen i Fnatic. Det meddelar organisationen idag genom ett pressmeddelande.

Den svenska 22-åringen har tränat med laget med start redan i maj och gör sin tävlingsdebut för Fnatic när laget ställs mot Into The Breach i onlineturneringen Republeagues första gruppspelsmatch imorgon.

HEAP har varit kontrakterad till Dignitas sedan 2020 där han tillsammans med norrmannen Håkon "Hallzerk" Fjærli ersatte de svenska legendarerna Robin "Fifflaren" Johansson och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. Året innan vann han både Fragleague och Elitserien med Esportsadviser.

Efter att alla Dignitas-spelare först blivit bänkade och transferlistade i början av maj släpptes de i förra veckan helt och hållet av organisationen vilket gör det möjligt för Fnatic att signa HEAP på en free transfer.

Fnatic
William "mezii" Merriman
Fredrik "roeJ" Jørgensen
Nico "nicoodoz" Tamjidi
Freddy "KRiMZ" Johansson
Ludvig "HEAP" Alonso (provspel)

Jamie "keita" Hall (coach)

Artikelbild: João Ferreira/PGL

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..