×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

Navi-stjärnan ryter ifrån mot felaktiga uppgifter: "Försök att samla klick"

1
Nyförvärvet menar att transfersumman som rapporterats är helt fel.
Tidigare i veckan rapporterade den ryska nyhetssajten Meta Cybersport att Natus Vincere betalat sammanlagt 1 350 000 dollar (~14,3 miljoner kronor) för nyförvärven Justinas "jL" Lekavicius och Mihai "iM" Ivan. Uppgifterna tillbakavisades av Navis vd och nu har också jL uttalat sig i frågan.

I ett inlägg på Twitter skriver jL, som enligt den ryska sajten ska ha kostat 450 000 dollar (~4,7 miljoner kronor) att köpa loss från Apeks, att summan är helt orealistisk då han bara hade tre veckor kvar på sitt kontrakt med laget. Att ett lag skulle betala så mycket pengar för någon som skulle kunna värvas gratis som free agent menar han faller på sin egen orimlighet.

"Enligt 'tillförlitliga källor' är jag värd 450 000 dollar. Det finns ingen organisation som är villig att betala en halv miljon för en spelare vars kontrakt är utgående (3 veckor), inte ens s1mple eller ZywOo", skriver jL.

"Bara ett nytt försök att samla klick, bra rapportering", fortsätter han.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..