×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska 1.6-legendaren hyllar Navis nyförvärv: "En framtida stjärna"

1
Dennis "walle" Wallenberg är imponerad av Natus Vinceres nya spelare.
Inför höstsäsongen möblerade Natus Vincere om helt och hållet i sin femma. Hela tre spelarbyten genomfördes och laget gick från att kommunicera på ryska till att istället prata engelska med varandra.

Navis nya femma fick en fin start på säsongen och lyckades avancera från Blast Premiers gruppspel till tävlingens höstfinaler. I IEM Cologne gick det inte lika bra då laget precis missade slutspelsplats efter att ha förlorat den direkt avgörande gruppspelsmatchen mot Astralis.

Trots lagets blandade resultat valde den svenska 1.6-legendaren Dennis "walle" Wallenberg att hylla Navis nyförvärv Justinas "jL" Lekavicius. I ett inlägg på Twitter skriver wallen att han är ett stort fan av 23-åringen som han tror kommer att gå långt.

"En framtida stjärna i jL. Han har skillen in-game men är också väldigt likeable och charmig utanför servern och vet hur man ska interagera med media och fans. Jag är ett fan!" skriver wallen.


Nästa gång vi får se jL på servern är i ESL Pro League där laget lottats till grupp C och möter kinesiska Rare Atom i öppningsmatchen.

Artikelbild: Fragbite och Stephanie Lindgren/ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..