×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

Se Navi-stjärnans massiva Deagle-fail — ger upp på livet

1
Major-semifinalistens reaktion hyllas på Reddit.
Justinas "jL" Lekavicius har fått mycket uppmärksamhet efter att Natus Vincere värvat honom inför höstens säsong. Spelaren, som nådde semifinal med Apeks i vårens Major i Paris, har hyllats av både Aleksi "Aleksib" Virolainen och den svenska 1.6-legendaren Dennis "walle" Wallenberg.

Under helgen har jL dock uppmärksammats av en helt annan anledning. Under en av sina sändningar på Twitch misslyckades spelaren nämligen fullständigt att försvara rampen på Vertigo med sin Deagle och valde efter sex missade skott att bara ge upp och hoppa ut från kartan.

Klippet från sändningen har spridits på Reddit i den sarkastiska trådstarten "jL shows INSANE skill in matchmaking" där flera användare roar sig åt jL:s fail. I tråden hyllas spelaren för sin lättsamma reaktion på misslyckandet.

"Ärligt talat är det uppfriskande att se proffs som jL som faktiskt verkar njuta av spelet", skriver en användare i tråden.

Se jL:s misslyckande:

Artikelbild: jL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..