×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Rysk media: Så mycket kostade Natus Vinceres nya spelare

1
Natus Vincere menar att siffrorna som rapporterats inte stämmer överens med verkligheten.
Under sommaruppehållet valde storlaget Natus Vincere att sälja den ryska duon Denis "electronic" Sharipov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy till Cloud9. Spelarna ska kostat omkring 2 miljoner dollar (~21,2 miljoner kronor) för C9 att köpa.

Nu rapporterar den ryska nyhetssajten Meta Cybersport att Navi använt en stor del av de pengarna för att värva ersättare till spelarna. Enligt sajten ska Navi ha betalat 900 000 dollar (~9,5 miljoner kronor) för Mihai "iM" Ivan och 450 000 dollar (~4,7 miljoner kronor) för Justinas "jL" Lekavicius.

Efter att den amerikanska nyhetssajten Dust2.us återpublicerat uppgifterna valde Natus Vinceres vd Yevhen Zolotarov att kommentera summan. Enligt Zolotarov är Cybersports uppgifter felaktiga och att det i själva verket rör sig om en betydligt lägre summa.

Vad den förra Ninjas in Pyjamas-spelaren Aleksi "Aleksib" Virolainen kostat framgår inte.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..