×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ öppnar upp efter IEM Cologne-uttåget: "I en svår fas"

1
Den svenska stjärnan var inte nöjd med sin insats i IEM Cologne.
Det blev ingen succé i IEM Cologne för Ninjas in Pyjamas. Laget slutade sist i grupp B efter två raka förluster mot storlagen Faze Clan och Astralis och tvingades därför packa väskorna och lämna turneringen under måndagen.

Lagets svenska storstjärna Fredrik "REZ" Sterner var märkbart besviken efter uttåget och valde på måndagseftermiddagen att öppna upp om sina känslor på Twitter/X. I ett inlägg skriver REZ att han upplever att han befinner sig i en svår fas i sin karriär men att han hoppas komma tillbaka starkare.

"Det går inte att förneka att jag är i en svår fas av min karriär. Men jag kommer aldrig att ge upp, jag kommer att fortsätta investera allt jag har i det här. Jag är inte i närheten av att vara färdig. Älskar alla er som hjälper mig att ta mig igenom det här, jag kommer att bli bättre", skriver REZ i inlägget.

Sett till den individuella statistiken hade REZ en av sina sämre insatser på servern i IEM Cologne på länge. På NIP:s fem spelade kartor snittade svensken 0,86 i HLTV-rating. Senast 25-åringen hade sämre snitt-rating än så på en LAN-turnering var i slutet av år 2021 under Blast Premiers höstfinaler.


Artikelbild: Kalle Strömgren

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..