×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Vitality-coachens hyllning till dev1ce: "Bästa genom tiderna"

1
Vem är egentligen bäst — Nicolai "dev1ce" Reedtz eller Mathieu "ZywOo" Herbaut?
Frågan om vilken CS:GO-spelare som egentligen är den bästa spelaren genom tiderna kommer kanske aldrig få ett svar som alla är överens om. AWP-stjärnorna Oleksandr "s1mple" Kostyliev, Mathieu "ZywOo" Herbaut och Nicolai "dev1ce" Reedtz hör till de aktiva spelare som främst brukar nämnas som utmanare till titeln.

Team Vitalitys danska huvudcoach Danny "zonic" Sørensen är den enda som haft förmånen att coacha både ZywOo och dev1ce vilket ger honom en unik insikt i spelarnas förmågor. I en intervju med den danska nyhetssajten Dust2.dk avslöjar zonic att han ännu håller dev1ce högst av de två — även om ZywOo inte är långt efter.

— Med Nicolais CV är han, enligt mig, förmodligen den bästa genom alla tider. Jag vet att man inte ska ta s1mple ur bilden heller, han är förmodligen den som varit flashigast. Men för mig handlar det om att vara mest effektiv, säger zonic samtidigt som han är öppen för att hans svar kan ändras i framtiden.

— Jag gillar verkligen båda. Men om vi ser tio år in i framtiden och om ZywOo fortsätter som han gjort råder det ingen tvekan om att han kommer att vara den bästa av de två, säger han.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..