×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ZywOo utsedd till Majorns bästa spelare

2
Team Vitalitys stora AWP-stjärna belönades med utmärkelsen som Majorns bästa spelare.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Den franska superstjärnan Mathieu "ZywOo" Herbaut fick till slut vinna sin första Major-titel i karriären. Som grädde på moset fick han också motta den prestigefyllda utmärkelsen som turneringens bästa spelare av CS-sajten HLTV.

Förutom att vara tongivande i Vitalitys finalvinst mot Gamerlegion var ZywOo turneringens högst ratade spelare sett över både gruppspelet och slutspelet. 22-åringen, som föddes samma dag som den första versionen av Counter-Strike släpptes, hade en snittrating på imponerande 1,39 över de sex matcher som han spelade och var en starkt bidragande orsak till att Team Vitality inte förlorade en enda karta under Majorn.

Den enda spelare som var en seriös utmanare till utmärkelsen var Gamerlegions rumänska spelare Ivan "iM" Mihai som avslutade Majorn med en snittrating på 1,35 och var silvermedaljörernas i särklass vassaste spelare under turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..