×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

REZ efter vinsten mot dev1ce: "Har glömt vad som hände"

1
Den svenska stjärnan berättade i en intervju hur det kändes att besegra sin förra lagkamrat.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
När Ninjas in Pyjamas besegrade Astralis i torsdagens Major-kvalmatch var det första gången som Fredrik "REZ" Sterner vann en match mot sin före detta lagkamrat Nicolai "dev1ce" Reedtz sedan dansken lämnade NIP. I en intervju med den danska nyhetssajten Dust2.dk berättar REZ att han inte försöker att låta historiken mellan spelarna påverka honom.

— Jag vet inte, det betyder inte direkt något för min del. Jag har i princip glömt vad som hände för jag vill inte lägga så mycket energi på det. Han är glad, jag är glad, så vi låter det kanske bara vara där, säger REZ.

Någon som däremot investerade mycket känslor i matchen var REZ:s lagkamrat Kristian "k0nfig" Wienecke. Dansken, som tvingades lämna Astralis under höstsäsongen förra året, var märkbart energisk under matchen mot sitt förra lag.

— k0nfig var riktigt, riktigt högljudd idag. Alla kunde se att han verkligen ville detta och det hjälpte oss under matchen. Han höll oss motiverade och höjde energin vilket jag är väldigt glad över, säger REZ om lagkamraten.

För Astralis innebar förlusten att laget missar vårens Major i Paris. För NIP fortsätter kvalet under fredagen då laget möter BIG i kvalets sista spelomgång.

Artikelbild: Kim Andersson och Pressbild/Astralis

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..