×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

dev1ce hyllar nawwk efter vinsten mot NIP

1
Danskens hyllning till sin företrädare i NIP rörde upp en del känslor bland fansen.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
När Apeks besegrade Ninjas in Pyjamas i tisdagens ödesmatch i Majorn var det den förra NIP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson som nästan poetiskt fick avsluta matchen genom att vinna en 1v2-clutch mot sina landsmän Fredrik "REZ" Sterner och Ludvig "Brollan" Brolin. Efter matchen hyllade Nicolai "dev1ce" Reedtz, mannen som ersatte nawwk i NIP, svensken för sin insats i matchen.

I ett uppmärksammat svar på nawwks inlägg på Twitter efter matchen skickade dev1ce en emoji föreställandes en kungakrona för att hylla svensken. Svaret fick en hel del NIP-fans att reagera vilket senare fick dev1ce att uppmana sina följare att ta det lugnt.

"Folk är arga över det här. Han gjorde ett sjukt play, snälla chilla", skrev dev1ce.


Dansken, som återvänt till sitt förra lag Astralis, missade själv tävlingen helt efter att hans lag förlorat mot just Ninjas In Pyjamas i det europeiska LAN-kvalet till Majorn. Nästa gång vi får se dev1ce på servern är om ett par veckor då Astralis deltar i miljonturneringen IEM Dallas.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..