×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

ZywOo hyllas efter löjlig Faceit-kross — fick 79 kills på en match

2
Hur är det ens möjligt!?
Mathieu "ZywOo" Herbaut är utan tvekan en av världens främsta Counter-Strike-spelare. "The Chosen One" har utsätts till världens främsta spelare av CS-sajten HLTV två gånger och utsågs till turneringens bästa spelare när hans Team Vitality vann den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive.

Under den korta paus som Vitality hade mellan Majorn i Paris och Blast Premiers vårfinaler höll ZywOo uppe formen genom att spela matcher på spelplattformen Faceit och efter en galen insats i en Faceit-match uppmärksammas ZywOo nu för sin otroligt höga nivå.

I en match på Overpass dominerade ZywOo fullständigt och noterades för makalösa 79 kills och 25 deaths på 47 rundor. Trots ZywOos fantastiska insats var matchen så jämn att det krävdes trippla övertider innan hans lag kunde vinna med 25-22.

Efter matchen valde Faceit själva att uppmärksamma insatsen genom ett inlägg på Twitter och ZywOo själv var såpass nöjd med matchen att han lade upp en highlight-video av den på sin Youtube-kanal.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..