×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Transferrykte: Cloud9 vill värva Natus Vincere-duo

1
Den amerikanska organisationen kan också ge sig in i transferkarusellen.
Under sommaruppehållet har det florerat en hel del rykten om att storlaget Natus Vincere planerar att göra om i sin femma. Nu rapporterar nyhetssajten Dot Esports att Cloud9 skulle vara intresserade av att värva två av Navis spelare.

Enligt sajten, som baserar sin rapportering på uppgifter från de ryska CS-profilerna Alexey "OverDrive" Birukov och Harumi, ska C9 vara beredda att ersätta Abay "HObbit" Khassenov och Timur "Buster" Tulepov med Navi-stjärnorna Denis "electronic" Sharipov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy.

Om det stämmer att både electronic och Perfecto skulle vara till salu i Navi kan det innebära att storlaget på pappret bara har två spelare kvar i femman då också Andrii "npl" Kukharskyi ryktas vara på väg bort från Navi. De spelare som utgör Navis kärna inför ett eventuellt ombygge är då Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Valeriy "b1t" Vakhovskiy.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..