×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: flameZ till Vitality – dupreeh sätts på bänken

1
Världens högst rankade lag plockar in ytterligare en israel i femman.
Team Vitality transferlistan den danska CS-legendaren Peter "dupreeh" Rasmussen och värvar den israeliska stjärnan Shahar "flameZ" Shushan från OG. Det meddelade laget under onsdagen genom en serie inlägg på Twitter.

Ändringen kommer trots att Vitality under vårsäsongen vann den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive i Paris och klev in i sommaruppehållet som världens högst rankade lag. För dupreeh innebar Major-vinsten att dansken blev historisk som den enda spelare att delta i samtliga 19 Majors och dessutom bli den enda spelare att vinna fem Major-titlar.

Efter beskedet förtydligade dupreeh att han inte har några intentioner på att avsluta sin CS-karriär utan är motiverad att vinna sin sjätte Major i karriären.

"Jag känner fortfarande att jag kan spela på toppen av min förmåga och kommer att spendera lite tid på vad jag vill göra härnäst. Jag hade älskat att vinna min sjätte Major i min hemstad nästa år, men att vinna en Major är inte enkelt", skriver dupreeh på Twitter.

dupreehs ersättare, den 20-åriga israelen flameZ, har hyllats som en av världens mest lovande spelare och kommer senast från en sejour i OG där han imponerat under våren. Spelaren kunde gå till Vitality på en free transfer eftersom hans kontrakt med OG gått ut under sommaren.

Vitality ställer nu upp med följande femma:
Dan "apEX" Madesclaire
Mathieu "ZywOo" Herbaut
Emil "Magisk" Reif
Lotan "Spinx" Giladi
Shahar "flameZ" Shushan


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Team Vitality

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..