×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ryska profilen: Så mycket kostar Natus Vincere-duon

1
Att köpa loss spelare från Natus Vincere är inte billigt.
Under veckan har det florerat intensiva transferrykten som gör gällande att Natus Vincere vill göra sig av med sin ryska stjärnduo Denis "electronic" Sharipov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy. Duon har bland annat kopplats ihop med Cloud9 som uppgets vara intresserade av att byta ut Timur "Buster" Tulepov och Abay "HObbit" Khassenov.

Om det ska till en sådan förändring kommer dock Cloud9 att behöva slanta upp en hel del pengar. Enligt den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov är nämligen spelarnas gemensamma prislapp över 2 miljoner dollar (~21,3 miljoner kronor).

Att priset skulle vara högt kommer kanske inte så någon större överraskning då både Perfecto och electronic spelat på den absolut högsta nivån de senaste åren. Tillsammans har de vunnit bland annat Blast Premiers vårfinaler år 2022 samt Blast Premiers årsfinaler och Majorn i Stockholm år 2021.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..