×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Jobba med s1mple? Navi söker ny CS-analytiker

1
Nu har du chansen att arbeta med världens bästa CS-spelare.
Vill du jobba med några av världens bästa Counter-Strike-spelare? Nu har du chansen.

Det ukrainska storlaget Natus Vincere letar nämligen en ny CS-analytiker till sin stab och har valt att leta brett genom att öppna upp ansökan för allmänheten. I ett inlägg på Twitter skriver Navi att man letar analytiker och att "du kanske är den roster-ändringen vi behöver".

I annonsen skriver Navi att analytikern ansvarar för att "tillhandahålla statistisk och strategisk spelanalys för att hjälpa våra professionella spelare och tränarstab att uppnå de bästa resultaten". Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat demo-reviews, matchförberedelser och utveckling av träningsupplägg.

Ett intressant krav på rollen är att det krävs att man pratar engelska på en hög nivå — något som kan tala för att ryktena om att organisationen kommer att röra sig mot en internationell femma stämmer.


Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och Pressbild/Natus Vincere
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..