×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Media: Här är spelarna som Navi och OG registrerat för Blast Premier Fall

1
Natus Vincere och OG uppges ställa upp med flera nyförvärv.
Torsdag förra veckan var sista dagen för de deltagande lagen att skicka in sina laguppställningar inför gruppspelsfasen i höstsäsongens första stora turnering — Blast Premier Fall. Nu rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us att både Natus Vincere och OG ställer upp i tävlingen med flera nyförvärv.

Enligt sajten kommer Navi att spela turneringen med tre nya spelare i form av Aleksi "Aleksib" Virolainen, Justinas "jL" Lekavicius och Ivan "iM" Mihai. De tre nyförvärven ersätter Denis "electronic" Sharipov, Ilya "Perfecto" Zalutskiy och Andrii "npl" Kukharskyi som inte skrivits upp för någon femma i tävlingen.

Vad gäller OG rapporterar Dust2.us att laget kommer att ställa upp med hela fyra nyförvärv. Dion "FASHR" Derksen, Nils "k1to" Gruhne och Iulian "regali" Harjău får sällskap i laget av Nemanja "nexa" Isaković som gör comeback i laget.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..