×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple berättar varför han inte har en agent: "Varför skulle jag?"

1
Världens bästa CS-spelare tycker sig inte vara i behov av någon agent.
En stor andel av de professionella CS-spelarna representeras av någon form av agent. Det gör dock inte Oleksandr "s1mple" Kostyliev som valt att inte anlita en agent att hjälpa honom med kontraktsskrivning och sponsorsamarbeten.

I en sändning på Twitch häromveckan fick s1mple frågan varför han inte hade någon agent och berättade då hur han resonerade kring beslutet och att han istället tar hjälp av sitt lag Natus Vincere, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

– Vissa agenter tar för mycket betalt. Jag vill inte behöva dela 10–20 % med min agent för ingenting. Om jag behöver hitta några sponsorer tar Navi hand om det. De skickar erbjudanden till organisationen eller till min mejl, sade s1mple enligt sajten.

– Varför skulle jag behöva en agent? Jag har redan tillräckligt med kontakter för att hitta sponsorer och så vidare. Det finns bra agenter men jag tror inte att vi har dem inom esporten, fortsatte han.

Nästa gång vi får se s1mple i tävlingssammanhang är i Blast Premier Fall-gruppspelet som drar igång den 13 juli. Då kan s1mple få spela bredvid potentiellt tre nyförvärv om alla transferrykten som omgärdat Natus Vincere under sommaren stämmer.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..