×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Boombl4 hoppas på återförening i Navi: "Saknar dem"

1
Den ryska in-game leadern har inte släppt tanken på en comeback i Natus Vincere.
I maj år 2022 bänkades Kirill "Boombl4" Mikhailov under dramatiska former av sitt förra lag Natus Vincere. Spelaren genomgick då en publik skilsmässa med sin dåvarande fru som anklagades för att publikt stötta Rysslands invasion av Ukraina.

Efter ett halvår på bänken lämnade Boombl4 Navi och signade i början av 2023 ett nytt kontrakt med 1win. I en intervju med den ryska nyhetssajten Escorenews berättar nu Boombl4 att han fortfarande ibland tänker på möjligheten att återförenas med sina forna lagkamrater.

— Självklart, ibland får jag nostalgiska känslor och saknar grabbarna. Jag har haft kontakt med dem och frågat vad som händer men vi har inte delat alltför mycket detaljer, berättar Boombl4.

Om transferryktena som florerar kring hans gamla lag säger Boombl4 att han tror att det kan vara svårt för organisationen att ställa om till en internationell lineup.

— Att gå internationellt tror jag kommer innebära att organisationen behöver byggas om från grunden. De måste gå ifrån allt i början för att hitta konsistens, säger han.

— Att byta språk kommer att vara svårt för Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Valeriy "b1t" Vakhovskiy och det kommer dessutom ett nytt spel snart. Om de var förhandsfavoriter i alla tävlingar tidigare är jag inte säker på att de är det längre.

Under sina tre år i Natus Vincere ledde Boombl4 laget till stora framgångar, särskilt under år 2021 då laget bland annat vann Majorn i Stockholm, en Intel Grand Slam och Blast Premiers årsfinaler.

Artikelbild: Boombl4/VK
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..