×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Mediauppgifter: Navi sparkade CS-personal efter medverkan i rysk sändning

1
Den ryska analytikern ska ha fått lämna laget efter sändningen.
Natus Vinceres ryska analytiker Vsevolod "PRADIGGG" Plotnikov har fått sparken efter att ha medverkat i den ryska sändningen av IEM Dallas. Det rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews som hänvisar till den före detta Navi-spelaren Arseniy "ceh9" Trynozhenko.

I ett inlägg på sociala medier ska ceh9 ha berättat att han fått höra att organisationen sparkat PRADIGGG när de fått reda på att han planerat att medverka i sändningen. Organisationen har inte gjort något offentligt uttalande rörande situationen men PRADIGGG har blivit borttagen från Natus Vinceres hemsida och listas som en före detta anställd på Liquipedia.

PRADIGGG började arbeta som analytiker för Navi i november 2020 och var en del av det team som stod bakom Natus Vinceres dominanta ställning på CS-scenen år 2021 då laget bland annat vann Majorn i Stockholm och en Intel Grand Slam-titel.

Artikelbild: Pressbild/Natus Vincere och Paragon Esports
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..