×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Rysk media: Aleksib intressant för Natus Vincere

1
Ninjas In Pyjamas bänkade in-game leader påstås vara av intresse för Natus Vincere.
Aleksi "Aleksib" Virolainen kan vara aktuell för rollen som in-game leader i Natus Vincere. Åtminstone om man får tro den ryska nyhetssajten Escorenews som rapporterat att den bänkade Ninjas in Pyjamas-spelaren skulle vara aktuell för Navi.

Uppgifterna härrör från den ryska CS-profilen John Knyaziev som i ett inlägg på VK skriver att han fått information om att Navi skulle vara intresserade av spelaren. Enligt Knyaziev ska Oleksandr "s1mple" Kostyliev själv ha kontaktat Aleksib för att bjuda in honom till provspel.

Ryktet har avfärdats av många som osannolikt men då Aleksib aktivt letar efter ett nytt lag samtidigt som det rapporterats att Natus Vincere planerar stora förändringar i sin laguppställning finns det också en del fans som tror att det kan ligga någon sanning bakom.

Artikelbild: Kim Andersson och Kalle Strömgren

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..