×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: OG transferlistar två av sina stjärnspelare

1
Både Abdul "degster" Gasanov och Adam "neofrag" Zouhar ser ut att lämna OG.
Abdul "degster" Gasanov och Adam "NEOFRAG" Zouhar bänkas och transferlistas av OG. Det meddelade organisationen under tisdagen genom ett pressmeddelande.

"Det har varit ett nöje att ha dem här med oss, särskilt att vi skapade historia genom vårt första framträdande i en Major sedan vi skapade ett CS:GO-lag. När vi kliver in i en ny säsong har vi bestämt oss för en ny inriktning för laget och låter därför de båda att utforska sina alternativ för framtiden", skriver OG i sitt pressmeddelande.

Nyheten kommer efter att flera transferrykten omgärdat organisationen den senaste tiden. Redan i slutet av maj kom rapporter om att OG skulle möblera om helt i femman efter att laget inte lyckats nå den framgång man hoppats.

Eftersom OG tidigare i juni bröt med den tillfälliga inhopparen Nikolaj "niko" Kristensen har laget nu bara två spelare kvar i sin laguppställning i form av Shahar "flameZ" Shushan och Maciej "F1KU" Miklas. Av dem har det ryktats om att flameZ skulle kunna vara aktuell för världsettan Team Vitality.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Stephanie Lindgren/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..