×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

De får svenskarna möta i ESL Pro League

1
Här är grupperna till höstens upplaga av ESL Pro League.
I slutet av augusti drar höstsäsongens upplaga av ESL Pro League igång. I dagarna presenterade turneringsarrangören ESL hur turneringens grupper lottats.

För svensk del är det främst grupp A och grupp C som är av intresse. I grupp A tar två lag med svenskkoppling plats i form av Ninjas in Pyjamas och Gamerlegion.

I grupp A får NIP-svenskarna och Isak "isak" Fahlén möta topplagen Team Vitality, Astralis och Furia Esports samt Movistar Riders och Grayhound Gaming.

I grupp C återfinns Tim "nawwk" Jonassons Apeks och Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic. Förutom svenskarnas lag tar också Faze Clan, Natus Vincere, Imperial Esports, Rare Atom och ATK plats i gruppen.


Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..