×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här hoppar s1mple in i Ninjas In Pyjamas damlag

1
Världsstjärnan spelade ett par matcher på Faceit med NIP:s damer.
När Oleksandr "s1mple" Kostyliev under tisdagen soloköade på spelplattformen Faceit hamnade han i samma lag som fyra spelare från Ninjas in Pyjamas damlag. Efter att ha vunnit den första matchen tillsammans valde s1mple att haka på och spela ytterligare ett par matcher med laget.

Under matcherna pratade s1mple om vikten av att stötta damscenen och att han ville ge spelarna chansen att visa upp sig för hans publik.

— Jag vill inte hardcarrya. Jag vill att de visar upp sig för alla oss. Jag är deras femtespelare, sade han bland annat.

NIP-spelarna själva var också märkbart glada över att få spela med en av världens bästa CS-spelare. På Twitter delade bland annat NIP-svenskan Jennica "jenkon" Sjögren ett klipp från s1mples sändning med en uppskattande kommentar.


Ninjas In Pyjamas imponerade under våren när laget blev det första någonsin att slå världens bästa damlag Nigma Galaxy i ESL Impact-sammanhang. Trots vinsten mot Nigma Galaxy lyckades NIP dock inte ta sig till tävlingens LAN-finaler.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..