×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Blir Fnatic svenskt igen? KRIMZ kryptiska inlägg väcker hopp

2
Svenskens inlägg kan tolkas som att Fnatic går tillbaka till sin svenska satsning.
Kan Fnatic gå tillbaka till att satsa på en huvudsakligen svensk femma i höst? Det hoppas många svenska fans efter ett kryptiskt inlägg från Fnatic-legendaren Freddy "KRiMZ" Johansson.

I ett inlägg på Twitter har KRIMZ kort och gott listat fyra svenska flaggor och en brittisk flagga — något som kan tolkas som en hint om en CS-femma beståendes av fyra svenska spelare och en brittisk spelare. Om inlägget tolkas rätt skulle det innebära att Fnatic behöver värva tre nya svenska spelare inför hösten.


Fnatic har en tradition av att mönstra svenska femmor som sträcker sig tillbaka till den tidiga 1.6-eran. Organisationen valde att överge sin svenska satsning för att istället satsa på en internationell femma inför höstsäsongen 2021 och har sedan dess bytt ut alla svenska spelare utom just KRIMZ i femman.

Under sommaren har det florerat rykten om att det skulle komma förändringar i Fnatic. De ryktena, som främst spridits av den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov och dessutom förnekats av Fnatics delägare Patrik "cArn" Sättermon, har dock gjort gällande att KRIMZ snarare är på väg bort från Fnatic.

Artikelbild: Kalle Strömgren

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..