×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT i chock över porrskådisens CS-intervju: "Vad händer!?"

1
Den svenska CS-legendaren lämnades mållös över den bisarra intervjun.
Medan proffsscenen är på semester pågår sommarturneringen GOAT League där flera välkända CS-profiler har skramlat ihop varsin femma. En av profilerna som deltagit i skojturneringen är den svenska CS-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund som via sin stream på Twitch också följt turneringens huvudsändning.

Att turneringen inte är den mest seriösa har bland annat tagit sig uttryck på så vis att den ryska porrskådisen Eva Elfie varit en del av produktionen i egenskap av intervjuare. När Elfie intervjuade Eugene "Aunkere" Karyat lämnades GeT_RiGhT mållös över spektaklet.

– Vad händer!? Vad är det som händer!? utbrast en märkbart chockad GeT_RiGhT under intervjun efter att Elfie frågat Aunkere om han kan tänka sig att spela en 1v1 med henne.

Se GeT_RiGhTs reaktion här:

Artikelbild: GeT_RiGhT/Twitch
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..