×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Media: Natus Vincere bänkar talangen – kan värva internationellt

1
Oleksander "s1mple" Kostylievs kryptiska inlägg får fansen att spekulera om stora förändringar.
Natus Vincere ser ut att bänka sin 17-åriga talang Andrii "npl" Kukharskyi. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto som också rapporterar att Navi överväger att ta in en icke-rysktalig ersättare till spelaren.

Om Dexertos uppgifter stämmer skulle det innebära en stor förändring för Natus Vincere som under sin långa historia inom Counter-Strike tidigare bara mönstrat ryskspråkiga femmor. Efter rapporteringen twittrade Navi-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev ett kryptiskt meddelande som fick flera att spekulera i att det finns någon sorts substans i uppgifterna.


De eventuella förändringarna kommer efter en titellös säsong för det ukrainska storlaget. Laget, som dominerade CS-scenen totalt år 2021, har under 2023 inte vunnit någon stor turnering utan som bäst nått semifinaler i IEM Rio, ESL Pro League och IEM Katowice.

npl plockades in i laget inför året som ersättare för Victor "sdy" Orudzhev som i sin tur var tänkt att ersätta Kirill "Boombl4" Mikhailov. Under året har tonåringen haft svårt att leverera på den högsta nivån och har statistiskt sett konsekvent varit lagets svagaste länk.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..