×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

s1mple dementerar transferryktet: "Dumt som fan"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev kallar fans som tror på ryktet för "jävligt dumma".
För några veckor sedan briserade ryktet att Natus Vincere kunde tänkas göra sig av med sin framgångsrika coach Andrey "B1ad3" Gorodensky. Nu väljer Navi-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev att kraftigt dementera ryktena.

Under en sändning på Twitch adresserade s1mple ryktena som han själv kallar "dumma som fan".

— Det här är fel. Hur kan man vara så korkad att man säger att Navi ska sparka B1ad3 eller att B1ad3 lämnar? Det är dumt som fan, sade s1mple.

— B1ad3 är en av de smartaste personerna jag någonsin känt. Om han bestämmer sig för att lämna kommer det bara vara hans beslut. Alla som sprider de här ryktena är dumma som fan, fortsatte han.

B1ad3 har arbetat som coach för Navi sedan 2019. Under sin tid i laget har Navi bland annat vunnit Majorn i Stockholm år 2021, en Intel Grand Slam år 2021 och Blasts årsfinaler både år 2020 och 2021.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..