×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här knivar juliano sin egen lagkamrat: "Min enda chans i livet"

1
Den svenska CS-stjärnan passade på att sätta dit sin nya lagkamrat.
När det svenska damlandslaget under tisdagen vann VM-kvalsemifinalen mot Danmark imponerade G2 Esports-stjärnan Julia "juliano" Kiran. 29-åringen toppade scoreboarden på bägge kartorna i 2-0-segern och var serverns bäste spelare matchen igenom.

I det danska landslaget spelar G2 Esports nyförvärv Anna "ramziiN" Ramsing och när juliano fick chansen att trycka dit sin nya klubblagkamrat tvekade hon inte en sekund. Med kniven i handen lyckades juliano smyga upp bakom ramziiN och leverera en förnedrande kill på danskan, något som G2 var snabba att upmärksamma på Twitter.

Efter matchen kommenterade juliano situationen med att det var "den enda chansen i livet" som hon fått chansen att kniva sin egen lagkamrat.

Se julianos knivning här:

Artikelbild: IESF/Twitch och Wojciech Wandzel/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..