×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vinst i kvartsfinalen för damlandslaget — två segrar från VM-plats

1
De svenska damerna fortsätter att dominera i VM-kvalet.
Sveriges damlandslag är två segrar ifrån att säkra en plats i sommarens världsmästerskap. Under måndagskvällen vann svenskorna sin kvartsfinal mot Bulgarien med 2-0 i kartor, vilket innebär att laget ännu inte förlorat en enda karta under kvalspelet.

Matchen mot Bulgarien spelades på Mirage och Inferno. Svenskorna öppnade med en 16-11-vinst på Mirage och följde upp med en 16-5-seger på Inferno.

De svenska G2 Esports-stjärnorna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie dominerade varsin karta i matchen. På Mirage toppade zAAz scoreboarden med hela 39(!) kills medan juliano var överst på Inferno med 25 frallor.

I VM-kvalets semifinal, som spelas på tisdagen klockan 16:00, ställs Sverige mot Danmark som leds av jualiano och zAAz:s G2-lagkamrat Anna "ramziiN" Ramsing. Danmark har, precis som Sverige, gått obesegrade genom kvalturneringen och ännu inte förlorat en enda karta.

Artikelbild: Adela Sznajder/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..