×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är trupperna i det svenska CS-landslaget

1
Förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf mönstrar två starka femmor i veckans VM-kval.
Med start den här veckan drar kvalet till landslags-VM i Counter-Strike igång. I fredags presenterade den svenska förbundskaptenen Fredrik "JAEGARN" Kempf vilka spelare som tagits ut i de två landslagen genom en intervju med Expressen.

I herrtruppen, som coachas av Ahmed "abdi" Abdi, har JAEGARN lyckats locka med sig en namnkunnig femma med några av Sveriges främsta spelare i spetsen. Major-finalisten Isak "isak" Fahlén får sällskap av Jack "Jackinho" Ström Mattsson, Tim "susp" Ångström och Godsent-duon Erik "ztr" Gustafsson och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora.

I damtruppen tar den legendariska duon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran plats i femman tillsammans med Tilde "7licious" Byström, Jennica "jenkon" Sjögren och Lina "Lina" Henriksson.

Herrarnas VM-kval drar igång på onsdag den 7 juni. Sverige deltar i det nordeuropeiska kvalet där Danmark, Norge och Island slåss om två platser i världsmästerskapen som spelas i augusti. Damernas kval spelas veckan därpå.

Sveriges herrlandslag är
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Erik "ztr" Gustafsson
Isak "isak" Fahlén
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Tim "susp" Ångström

Sveriges damlandslag är
Julia "juliano" Kiran
Zainab "zAAz" Turkie
Tilde "7licious" Byström
Jennica "jenkon" Sjögren
Sverige Lina "Lina" Henriksson

Artikelbild: Kalle Strömgren och Michal Konkol/Riot Games

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..