×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Damlandslaget sänker Danmark — en seger från plats i VM

2
Sverige vann rivalmötet mot Danmark i VM-kvalet.
Det svenska damlandslaget fortsätter att imponera i VM-kvalet. Under tisdagen vann Sverige över Danmark i VM-kvalets semifinal med 2-0 i kartor och har fortsatt inte förlorat en enda karta i kvalet.

Segern mot Danmark kom efter kartvinster på Overpass (16-6) och Vertigo (16-13). G2 Esports-stjärnan Julia "juliano" Kiran toppade scoreboarden på bägge kartorna med 22 respektive 27 kills på kartorna.

På Vertigo hoppade Johanna "Monky" Nilsson in som ersättare för Jennica "jenkon" Sjögren vars tävlingsmatch med Ninjas In Pyjamas krockade med landskampen. Monky stod för en stabil insats på kartan och var med sina 23 kills den näst dödligaste svenskan på servern.

På onsdagskvällen väntar nu det sista hindret för Sverige i jakten på en plats i sommarens världsmästerskap. Med schemalagd starttid klockan 19:00 spelar Sverige mot Nederländerna i en direkt avgörande kvalfinal där vinnaren säkrar en VM-plats medan förloraren åker ut.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..