×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Experten sågar Navi-uppgifterna: "Går inte ihop"

1
Dansken hoppas att uppgifterna om Natus Vinceres förändringar inte stämmer.
Efter att Natus Vincere missat Major-slutspel för första gången sedan 2017 började rykten florera om förändringar i laget. Ett av ryktena säger att laget överväger att ersätta sin prisade coach Andrey "B1ad3" Gorodensky och 17-årige Andrii "npl" Kukharskyi.

I ett långt inlägg har nu den danska CS-experten Jacob "Pimp" Winneche kommenterat uppgifterna. I inlägget skriver Pimp att han förstår varför npl hänger löst men har svårt att se varför Navi skulle vilja göra sig av med B1ad3.

"Att göra sig av med B1ad3 går inte ihop för mig överhuvudtaget. Det finns bara ett fåtal coacher som man kan bygga ett lag kring och B1ad3 är definitivt en av dem", skriver Pimp.

I inlägget skriver Pimp också att den enda anledningen som Navi skulle kunna ha för att kicka B1ad3 är om det skurit sig mellan coachen och lagets stjärnspelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Han har dock svårt att se någon anledning till varför s1mple inte skulle vilja fortsätta med B1ad3.

"Vi får se, personligen hoppas jag att det förblir ett rykte, jag vill inte se B1ad3 lämna Navi", skriver Pimp.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..