×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple attackerar experterna igen: "Förstår inte hur CS fungerar"

1
Världens bästa CS-spelare rasar igen mot experterna.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev är inte rädd för att säga vad han tycker. I ett meddelande på stjärnans Telegram-kanal valde s1mple förra veckan att gå till attack mot experter och analytiker som han menar inte förstår Counter-Strike.

"Ni måste förstå, det är flera personer i communityt som inte förstår någonting om det här spelet. Några av dem uttrycker sina åsikter och förstår inte CS överhuvudtaget. Det är riktigt cringe", skrev s1mple i sitt inlägg.

Inlägget kommer bara två månader efter att s1mple senast uttryckte kritik mot CS-experter på samma sätt. Då skrev s1mple att han lyssnat på både rysktalande och engelsktalande kommentatorer och experter och kommit till slutsatsen att de "inte förstår hur Counter-Strike fungerar".

Nästa gång vi får se s1mple i tävlingssammanhang ser ut att bli efter sommaren, då Natus Vincere inte har några tävlingsmatcher inplanerade innan spelaruppehållet.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..