×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Ukrainska CS-proffs straffas efter brott mot krigsregler

1
Spelarna får nu inte längre lämna landet.
Ett flertal ukrainska CS-spelare har blivit förbjudna att lämna landet rapporterar Escorenews. Detta efter att de brutit mot landets utreseregler. Män mellan 18 och 60 får inte lämna landet. Det finns dock undantag för atleter, vilket esportspelare räknas som i Ukraina. De måste dock återvända inom en viss tidsram.

Spelarna i fråga är Monte-spelarna Victor "sdy" Orudzhev, Volodymyr "Woro2k" Veletniuk och Sergiy "DemQQ" Demchenko samt B8-spelarna Arseniy "cptkurtka023" Derevinskiy, Denis "amster" Liashenko, Alexey "Alex666" Yarmoshchuk och Mykhailo "Owner" Lymar.

Monte erkända att de brutit mot reglerna när de lyckats kvala sig vidare till Majorn i Paris och valde att fortsätta utanför landet för att förbereda sig. Hur länge spelarna portas från att lämna landet är just nu okänt. Spelarna har även blivit avstängda från att delta i Ukrainas landslag i esport.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Eden Esports

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..