×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Rysk media hintar om ändringar i Navi: "Kan överraska mycket"

1
Det kan bli ändringar i Oleksandr "s1mple" Kostylievs lag.
Majorn i Paris blev inte den framgångssaga som Natus Vincere hoppats på. Laget missade Major-slutspel för första gången sedan Krakow-Majorn 2017 efter att ha slagits ut ur turneringen av Faze Clan.

Nu rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews att det kan komma att ske förändringar i Navis femma. Det är den ryska kommentatorn Aleksey "PCH3LK1N" Pchyolkin som i ett inlägg på Telegram hintar om att det kan bli ändringar och att ändringarna kanske inte är de mest väntade.

"De kommande nyheterna från Natus Vincere kan överraska dig mycket", skriver PCH3LK1N i sitt inlägg.

I en senare publicering skriver Escorenews att både Andrii "npl" Kukharskyi och lagets hyllade coach Andrey "B1ad3" Gorodensky kan vara de som får lämna. Dessa uppgifter härrör från CS-profilen John Knyaziev som skrivit om möjligheterna på sociala medier.

Efter Majorn har Navis 17-åriga talang npl fått utstå en hel del kritik för sin insats i tävlingen. Den ukrainska spelaren noterades för 0,75 i HLTV-rating sett över Navis fem matcher vilket var en av de sämre insatserna ratingmässigt i hela turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..