×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Imperial och Vitality till semifinaler i Blast Premiers vårfinaler

1
Mathieu "ZywOo" Herbaut fortsätter att imponera i världens kanske sista stora CS:GO-turnering.
Det blir Major-mästarna Team Vitality och brassarna i Imperial Esports som gör Heroic och G2 Esports sällskap i semifinalerna av Blast Premiers vårfinaler. Det står klart efter att de bägge lagen vunnit sina kvartsfinaler under fredagen.


Imperial vann den första kvartsfinalen mot hemmafavoriterna Complexity Gaming med 2-0 i kartor. CS-legendaren Gabriel "FalleN" Toledo imponerade på matchens första karta Vertigo och lagkamraten Jhonatan "JOTA" Willian var bäste man på Overpass.


I den andra kvartsfinalen ställdes Team Vitality mot Faze Clan i ett riktigt stormöte. Mathieu "ZywOo" Herbaut, som varit i en ruggig form i slutet av säsongen, fortsatte att storspela på matchens första karta Anubis som Vitality vann med nöd och näppe efter övertid.

På Mirage var Vitality sedan överlägsna. Kartan slutade 16-8 och lagets israeliska stjärna Lotan "Spinx" Giladi toppade scoreboarden med 21 kills vid sitt namn.

I semifinalerna, som spelas under lördagskvällen, ställs först Heroic mot Imperial med start klockan 19:00. Därefter får Vitality möta G2 Esports i ännu ett stormöte.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..