×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Nu startar Blast Premier Spring Finals — här är allt du behöver veta

1
Den sista stora CS-turneringen för vårsäsongen startar idag.
Idag, 7 juni, startar säsongen sista stora CS-turnering. Det är Blast Premier Spring Finals som går av stapeln i Washington DC och 425 000 dollar står på spel. Med i turnering deltar åtta lag, sex av dessa kvalade in genom gruppspelet tidigare i år och två av lagen tog sig vidare genom Blast Showdown.

På grund av visumproblem så missar Natus Vincere turneringen och ersätts istället av Complexity Gaming. Även det laget har haft visumproblem och kommer att spela med Aran "Sonic" Groesbeek istället för Håkon "Hallzerk" Fjærli.

Turneringsformat


Gruppspel
De åtta lagen är uppdelade i två grupper som spelas i ett GSL-format. Alla matcher i gruppspelet spelas i bäst-av-tre kartor och tre av lagen går vidare till slutspel. De vinnande lagen i de två grupperna går direkt till semifinal och de två resterande lagen från varje lag går till kvartsfinaler.

Slutspel
Slutspelet spelas i ett klassiskt slutspelsformat med single elimination. Det börjar med två kvartsfinaler där grupptvåorna möter grupptreorna från motsatta grupper. Gruppettorna väntar i semifinalerna.

Deltagande lag


Grupp A
Team Vitality
Imperial Esports
G2 Esports
Cloud9

Grupp B
Heroic
Complexity Gaming
Faze Clan
Astralis

Schema


Gruppspelet startar idag, onsdag, och spelas fram till fredag. Matcherna i gruppspelet startar 16:00 varje dag och fortsätter sent in på natten. I slutspelet startar matcherna 19:00 och finalen startar 20:30 på söndagen.




Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..