×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NiKos otroliga insats — fick 30 kills på en halvlek

1
G2 Esports-stjärnan noterades för en av de starkaste CT-sidorna på LAN någonsin.
G2 Esports går som tåget i säsongens sista stora turnering. När laget under torsdagen säkrade förstaplatsen i sin grupp i Blast Premiers vårfinaler stod Nikola "NiKo" Kovač för en fantastisk insats på matchens första karta Ancient.

26-åringen, som av många anses vara världens bästa rifler-spelare, dominerade fullständigt på CT-sidan och hade efter 15 rundor hela 30 kills vilket banade väg för lagets 16-7-vinst på kartan. G2 vann till slut matchen med 2-1 efter att Imperial kvitterat på Inferno och G2 till slut stängt matchen på Nuke.

Att en spelare får över 30 kills på en halvlek har bara hänt två gånger tidigare i LAN-miljö. År 2016 fick Georgi "WorldEdit" Yaskin 31 kills på en halvlek när hans lag Flipsid3 Tactics besegrade Echo Fox och 2018 noterades Egor "flamie" Vasilyev för 32 kills på en halvlek i Major-kvartsfinalen mellan Natus Vincere och Quantum Bellator Fire.

Blast Premiers vårfinaler kommer att avgöras under helgen. Under fredagskvällen spelas turneringens två kvartsfinaler, semifinalerna spelas på lördagen och säsongens sista stora final äger rum på söndag.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..